Перегляд зібрання за групою - Теми flour confectionery

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 11 із 11
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Improving the quality of bean dregs by physical methods during its use in bakery technologyWang, Fang; Ван, Фань
2024Introduction of vortex machines in bakery productionSavchenko, M.; Radchuk, O.; Koshel, O.; Савченко, М.; Радчук, О.; Кошель, О.
2023Використання продуктів переробки конопель у виробництві кондитерських борошняних виробівВареник, А. С.; Перцевой, Ф. В.; Varenyk, A.; Pertsevoi, F.
2024Дослідження впливу борошна зеленої гречки та псиліуму на структурно-механічні властивості безглютенових маффінівБоковець, С. П.; Кошель, О. Ю.; Bokovets, S. P.; Koshel, O. Yu.
2022Перспективи покращення біологічної цінності бісквітних виробів у закладах ресторанного господарстваКошель, Олена Юріївна; Мазуренко, Ігор Костянтинович; Сабадаш, Сергій Михайлович; Koshel, O. Yu.; Mazurenko, I. K.; Sabadash, S. M.
2025Проект міні-цеху по виробництву крафтових кондитерських виробівДорош, Ярослав Віталійович; Dorosh, Ya. V.
2018Удосконалення технології булки «Міської» з використанням яблучного порошку та проектування технологічного процесу у їдальні на 70 місць із розрахунком кондитерського цехуЮфряков, Я. О.; Юфряков, Я. А.; Yufryakov, Yakov
2022Удосконалення технології бісквітів з підвищеним вмістом білкуПанова, Юлія Вікторівна; Panova, Yulia Viktorivna
2025Удосконалення технології збивного бісквітного напівфабрикату з використанням білкової сировини та цукрозамінниківСереда, Ольга Григорівна; Sereda, Olha
2024Удосконалення технології кексів з використанням люпинового борошнаКошель, О.; Савченко, М.; Перцевой, Ф.; Маренкова, Т.; Koshel, O.; Savchenko, M.; Pertsevoi, F.; Marenkova, T.
2024Удосконалення технології печива збагаченого харчовими волокнамиМартиненко, Дмитро; Martynenko, D.