Перегляд зібрання за групою - Теми flour confectionery
Результати 1 до 11 із 11
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2022 | Improving the quality of bean dregs by physical methods during its use in bakery technology | Wang, Fang; Ван, Фань |
| 2024 | Introduction of vortex machines in bakery production | Savchenko, M.; Radchuk, O.; Koshel, O.; Савченко, М.; Радчук, О.; Кошель, О. |
| 2023 | Використання продуктів переробки конопель у виробництві кондитерських борошняних виробів | Вареник, А. С.; Перцевой, Ф. В.; Varenyk, A.; Pertsevoi, F. |
| 2024 | Дослідження впливу борошна зеленої гречки та псиліуму на структурно-механічні властивості безглютенових маффінів | Боковець, С. П.; Кошель, О. Ю.; Bokovets, S. P.; Koshel, O. Yu. |
| 2022 | Перспективи покращення біологічної цінності бісквітних виробів у закладах ресторанного господарства | Кошель, Олена Юріївна; Мазуренко, Ігор Костянтинович; Сабадаш, Сергій Михайлович; Koshel, O. Yu.; Mazurenko, I. K.; Sabadash, S. M. |
| 2025 | Проект міні-цеху по виробництву крафтових кондитерських виробів | Дорош, Ярослав Віталійович; Dorosh, Ya. V. |
| 2018 | Удосконалення технології булки «Міської» з використанням яблучного порошку та проектування технологічного процесу у їдальні на 70 місць із розрахунком кондитерського цеху | Юфряков, Я. О.; Юфряков, Я. А.; Yufryakov, Yakov |
| 2022 | Удосконалення технології бісквітів з підвищеним вмістом білку | Панова, Юлія Вікторівна; Panova, Yulia Viktorivna |
| 2025 | Удосконалення технології збивного бісквітного напівфабрикату з використанням білкової сировини та цукрозамінників | Середа, Ольга Григорівна; Sereda, Olha |
| 2024 | Удосконалення технології кексів з використанням люпинового борошна | Кошель, О.; Савченко, М.; Перцевой, Ф.; Маренкова, Т.; Koshel, O.; Savchenko, M.; Pertsevoi, F.; Marenkova, T. |
| 2024 | Удосконалення технології печива збагаченого харчовими волокнами | Мартиненко, Дмитро; Martynenko, D. |