Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10307
Назва: Удосконалення технології бісквітів з підвищеним вмістом білку
Інші назви: Improvement of the technology of biscuits with increased protein content
Автори: Панова, Юлія Вікторівна
Panova, Yulia Viktorivna
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби
бісквіт
спіруліна
flour confectionery
biscuit
spirulina
Дата публікації: 2022
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник
Короткий огляд (реферат): Удосконалення технології бісквітних виробів з використанням порошку спіруліни, що дозволить збагатити бісквітні вироби білками та розширити асортимент борошняних кондитерських виробів. Даний напівфабрикат можна застосовувати як самостійний кондитерський виріб або в якості рулету, торту чи тістечок. Такий продукт може використовуватися для різної категорії споживачів особливо, для людей, які слідкують за своїм харчуванням, спортсменам та людям, які тяжко працюють. Додавання порошку спіруліни в бісквітний виріб дозволить збагатити продукт білками, вітамінами, мінеральними речовинами та клітковиною.
Опис: Improving the technology of biscuit products using spirulina powder, which will make it possible to enrich biscuit products with proteins and expand the range of flour confectionery products. This semi-finished product can be used as an independent confectionery product or as a roll, cake or pastry. Such a product can be used for different categories of consumers, especially for people who monitor their nutrition, athletes and people who work hard. Adding spirulina powder to the biscuit product will enrich the product with proteins, vitamins, minerals and fiber.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10307
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Панова_МР_фхт.pdf
  Restricted Access
1,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.