Перегляд зібрання за групою - Теми gel
Результати 1 до 5 із 5
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2023 | Development of low-fat meat products technology using edible mushrooms | Nan, Haijuan; Нан, Хайцзюнь |
| 2022 | The technology of the pork-meat made Law-Salted Sausages enriched by the additive of soy isolate and treated by high pressure | Yanping, Li; Янпінь, Лі |
| 2016 | Вивчення міцності змішаних драглів на основі фурцелларану | Душенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Перцевой, Ф. В.; Душенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Перцевой, Ф. В.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Garntsarek, B. Ch.; Pertsevoy, F. V. |
| 2016 | Сучасні аспекти використання фурцелларану у складі харчової продукції | Душенок, Д. К.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Душенок, Д. К.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Dushenok, D. K.; Pertsevoy, F. V.; Bidyuk, D. O. |
| 2024 | Удосконалення архітектурно-конструктивних рішень багатоповерхового житлового будинку в м. Гостомель за результатами капітального ремонту | Максименко, Андрій Анатолійович; Maksymenko, Andriy Anatoliyovych |