Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3528
Назва: Сучасні аспекти використання фурцелларану у складі харчової продукції
Інші назви: Современные аспекты использования фурцелларана в составе пищевой продукции
Modern aspects of furcellaran in the composition of food products
Автори: Душенок, Д. К.
Перцевой, Ф. В.
Бідюк, Д. О.
Душенок, Д. К.
Перцевой, Ф. В.
Бидюк, Д. О.
Dushenok, D. K.
Pertsevoy, F. V.
Bidyuk, D. O.
Ключові слова: фурцелларан
сульфатований полісахарид
гель
фурцелларан
сульфатированный полисахарид
гель
furcellaran
sulfated polysaccharide
gel
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Душенок Д. К. Сучасні аспекти використання фурцелларану в складі харчової продукції [Електронний ресурс]/ Д. К. Душенок,Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.- практ. конф. молодих учених і студентів (7 квітня 2016 р.) : [тези у 2-х ч.]. – Х. : ХДУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 17
Короткий огляд (реферат): Стисло розглянуто будову та органолептичні властивості фурцелларану. Надана характеристика функціональним властивостям гелю на основі фурцелларану. Окреслено перспективність використання фурцелларану у складі харчової продукції. Кратко рассмотрены строение и органолептические свойства фурцелларана. Дана характеристика функциональным свойствам геля на основе фурцелларана. Очерчена перспективность использования фурцелларана в составе пищевой продукции.
Опис: Briefly discussed the structure and organoleptic properties furcellaran. The characteristic functional properties of the gel based on furcellaran. Furcellaran outlined promising use in food products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3528
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Душенок Д. К. Сучасні аспекти.pdf84,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.