Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3528
Назва: | Сучасні аспекти використання фурцелларану у складі харчової продукції |
Інші назви: | Современные аспекты использования фурцелларана в составе пищевой продукции Modern aspects of furcellaran in the composition of food products |
Автори: | Душенок, Д. К. Перцевой, Ф. В. Бідюк, Д. О. Душенок, Д. К. Перцевой, Ф. В. Бидюк, Д. О. Dushenok, D. K. Pertsevoy, F. V. Bidyuk, D. O. |
Ключові слова: | фурцелларан сульфатований полісахарид гель фурцелларан сульфатированный полисахарид гель furcellaran sulfated polysaccharide gel |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Душенок Д. К. Сучасні аспекти використання фурцелларану в складі харчової продукції [Електронний ресурс]/ Д. К. Душенок,Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.- практ. конф. молодих учених і студентів (7 квітня 2016 р.) : [тези у 2-х ч.]. – Х. : ХДУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 17 |
Короткий огляд (реферат): | Стисло розглянуто будову та органолептичні властивості фурцелларану. Надана характеристика функціональним властивостям гелю на основі фурцелларану. Окреслено перспективність використання фурцелларану у складі харчової продукції. Кратко рассмотрены строение и органолептические свойства фурцелларана. Дана характеристика функциональным свойствам геля на основе фурцелларана. Очерчена перспективность использования фурцелларана в составе пищевой продукции. |
Опис: | Briefly discussed the structure and organoleptic properties furcellaran. The characteristic functional properties of the gel based on furcellaran. Furcellaran outlined promising use in food products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3528 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Душенок Д. К. Сучасні аспекти.pdf | 84,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.