Перегляд зібрання за групою - Теми gelatin
Результати 1 до 8 із 8
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2018 | Аналітичне обгрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину | Кошель, Олена Юріївна; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Федір Всеволодович; Трофімов, Дмитро Олександрович; Кошель, Елена Юрьевна; Кондрашина, Лидия Анатольевна; Бидюк, Дмитрий Олегович; Перцевой, Федор Всеволодович; Трофимов, Дмитрий Александрович; Koshel, Olena Yuriivna; Kondrashin, Lydia Anatolievna; Bidyuk, Dmitry Olegovich; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich; Trofimov, Dmitry Aleksandrovich |
| 2013 | Вивчення впливу ферменту трансглютаміназа на конфірмаційний стан білків борошняного тіста | Лобачова, Надія Леонідівна; Шаніна, Ольга Миколаївна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Шанина, Ольга Николаевна; Lobacheva, Nadeshda Leonidovna; Shanina, Olga Nikolaevna |
| 2020 | Вивчення міцності гелевих систем для отримання корпусу батончика шоколадного | Боковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Боковец, Сергей Петрович; Перцевой, Федор Всеволодович; Bokovets, Serhii Petrovich; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych |
| 2020 | Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатину | Перцевой, М. Ф.; Самілик, М. М.; Маренкова, Т. І.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, М. Ф.; Самилик, М. М.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Pertsevoy, M. F.; Samilyk, M. M.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O. |
| 2018 | Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину | Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Кошель, Олена Юріївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Федір Всеволодович; Кондрашина, Лидия Анатольевна; Кошель, Елена Юрьевна; Бидюк, Дмитрий Олегович; Перцевой, Федор Всеволодович; Koshel, Olena Yuriivna; Kondrashina, Lydia Anatolievna; Bidyuk, Dmitry Olegovich; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich |
| 2020 | Технологія напівфабрикату борошняного збивного замороженого | Перцевой, Федір Всеволодович; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Федор Всеволодович; Кондрашина, Лидия Анатольевна; Гурский, Петр Васильевич; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Kondrashyna, Lidiia Anatoliivna; Hurskyi, Petro Vasylovych |
| 2018 | Удосконалення технології збивного випеченого напівфабрикату для тістечок | Лисенко, М. В.; Лысенко, М. В.; Lysenko, M. |
| 2018 | Удосконалення технології суфле шоколадного | Кондратюк, Сергій Вячеславович; Кондратюк, Сергей Вячеславович; Kondratiuk, Serhii Vyacheslavovich |