Перегляд зібрання за групою - Теми gelatin

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Аналітичне обгрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатинуКошель, Олена Юріївна; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Федір Всеволодович; Трофімов, Дмитро Олександрович; Кошель, Елена Юрьевна; Кондрашина, Лидия Анатольевна; Бидюк, Дмитрий Олегович; Перцевой, Федор Всеволодович; Трофимов, Дмитрий Александрович; Koshel, Olena Yuriivna; Kondrashin, Lydia Anatolievna; Bidyuk, Dmitry Olegovich; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich; Trofimov, Dmitry Aleksandrovich
2013Вивчення впливу ферменту трансглютаміназа на конфірмаційний стан білків борошняного тістаЛобачова, Надія Леонідівна; Шаніна, Ольга Миколаївна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Шанина, Ольга Николаевна; Lobacheva, Nadeshda Leonidovna; Shanina, Olga Nikolaevna
2020Вивчення міцності гелевих систем для отримання корпусу батончика шоколадногоБоковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Боковец, Сергей Петрович; Перцевой, Федор Всеволодович; Bokovets, Serhii Petrovich; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych
2020Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатинуПерцевой, М. Ф.; Самілик, М. М.; Маренкова, Т. І.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, М. Ф.; Самилик, М. М.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Pertsevoy, M. F.; Samilyk, M. M.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O.
2018Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатинуКондрашина, Лідія Анатоліївна; Кошель, Олена Юріївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Федір Всеволодович; Кондрашина, Лидия Анатольевна; Кошель, Елена Юрьевна; Бидюк, Дмитрий Олегович; Перцевой, Федор Всеволодович; Koshel, Olena Yuriivna; Kondrashina, Lydia Anatolievna; Bidyuk, Dmitry Olegovich; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
2020Технологія напівфабрикату борошняного збивного замороженогоПерцевой, Федір Всеволодович; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Федор Всеволодович; Кондрашина, Лидия Анатольевна; Гурский, Петр Васильевич; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Kondrashyna, Lidiia Anatoliivna; Hurskyi, Petro Vasylovych
2018Удосконалення технології збивного випеченого напівфабрикату для тістечокЛисенко, М. В.; Лысенко, М. В.; Lysenko, M.
2018Удосконалення технології суфле шоколадногоКондратюк, Сергій Вячеславович; Кондратюк, Сергей Вячеславович; Kondratiuk, Serhii Vyacheslavovich