Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6130
Назва: | Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину |
Інші назви: | Разработка инновационной стратегии технологии сбивного выпеченного полуфабриката с использованием желатина Development of innovative strategy of the technology of the summer professional polyfabricate using gelatine |
Автори: | Кондрашина, Лідія Анатоліївна Кошель, Олена Юріївна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Федір Всеволодович Кондрашина, Лидия Анатольевна Кошель, Елена Юрьевна Бидюк, Дмитрий Олегович Перцевой, Федор Всеволодович Koshel, Olena Yuriivna Kondrashina, Lydia Anatolievna Bidyuk, Dmitry Olegovich Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich |
Ключові слова: | желатин збивний випечений напівфабрикат інноваційна стратегія желатин сбивной выпеченный полуфабрикат инновационная стратегия gelatin chopped semi-finished bakery innovative strategy |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину [Електронний ресурс] / Л. А. Кондрашина, О. Ю. Кошель, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Праці ТДАТУ. – 2018. – Вип. 18, Т. 1. – С. 132-137. |
Короткий огляд (реферат): | В статті розглянуто стан та перспективи розвитку вітчизняного ринку кондитерських виробів, зокрема, збивних випечених, запропоновано ідею створення збивного випеченого напівфабрикату, розроблено модель інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину. В статье рассмотрены состояние и перспективы развития отечественного рынка кондитерских изделий, в частности, збивних выпеченных полуфабрикатов, предложена идея создания сбивного выпеченного полуфабриката, разработана модель инновационной стратегии технологии сбивного выпеченного полуфабриката с использованием желатина. Ключевые слова - желатин, сбивной выпеченный полуфабрикат, инновационная стратегия, моделирование технологии. |
Опис: | The article considers the state and prospects of development of the domestic market of confectionery products, in particular, knocked down briquettes, proposes the idea of creating a slaughtered baked semi-finished product, the model of the innovative strategy of the technology of the baked semi-finished product with the use of gelatin is developed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6130 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 319,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.