Перегляд зібрання за групою - Теми gluten

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Використання безглютенової сировини у технології сирниківПавлюченко, Ольга Володимирівна; Лобачова, Надія Леонідівна; Павлюченко, Ольга Владимировна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Pavluchenko, Olga Volodimirivna; Lobachova, Nadiiya Leonidivna
2015Вплив альтернаріозного чорного зародку на вміст білку та клейковини у зерні пшениці озимоїКарпенко, К. О.; Власенко, В. А.; Рожкова, Т. О.; Карпенко, Е. А.; Власенко, В. А.; Рожкова, Т. А.
2021Впровадження інноваційного меню для людей хворих на целіакію як спосіб підвищення конкурентоздатності ресторанного закладу при туристичному готеліСереда, Ольга Григорівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна; Середа, Ольга Григорьевна; Никитина, Татьяна Андреевна; Sereda, Olha Grigorivna; Nikitina, Tatiana Andrievna
2022Удосконалення технології мафінівКазбан, Юлія Дмитрівна; Kazban, Yulia
2017Удосконалення технології сирників з безглютенової сировиниЛобачова, Надія Леонідівна; Павлюченко, Ольга Володимирівна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Павлюченко, Ольга Владимировна; Lobachova, Nadiiya Leonidivna; Pavluchenko, Olga Volodimirivna