Перегляд зібрання за групою - Теми gluten
Результати 1 до 5 із 5
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2017 | Використання безглютенової сировини у технології сирників | Павлюченко, Ольга Володимирівна; Лобачова, Надія Леонідівна; Павлюченко, Ольга Владимировна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Pavluchenko, Olga Volodimirivna; Lobachova, Nadiiya Leonidivna |
| 2015 | Вплив альтернаріозного чорного зародку на вміст білку та клейковини у зерні пшениці озимої | Карпенко, К. О.; Власенко, В. А.; Рожкова, Т. О.; Карпенко, Е. А.; Власенко, В. А.; Рожкова, Т. А. |
| 2021 | Впровадження інноваційного меню для людей хворих на целіакію як спосіб підвищення конкурентоздатності ресторанного закладу при туристичному готелі | Середа, Ольга Григорівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна; Середа, Ольга Григорьевна; Никитина, Татьяна Андреевна; Sereda, Olha Grigorivna; Nikitina, Tatiana Andrievna |
| 2022 | Удосконалення технології мафінів | Казбан, Юлія Дмитрівна; Kazban, Yulia |
| 2017 | Удосконалення технології сирників з безглютенової сировини | Лобачова, Надія Леонідівна; Павлюченко, Ольга Володимирівна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Павлюченко, Ольга Владимировна; Lobachova, Nadiiya Leonidivna; Pavluchenko, Olga Volodimirivna |