Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4916| Назва: | Удосконалення технології сирників з безглютенової сировини |
| Інші назви: | Совершенствование технологии сырников с безглютенового сырья Improvement of cheesecake technology from gluten-free raw materials |
| Автори: | Лобачова, Надія Леонідівна Павлюченко, Ольга Володимирівна Лобачёва, Надежда Леонидовна Павлюченко, Ольга Владимировна Lobachova, Nadiiya Leonidivna Pavluchenko, Olga Volodimirivna |
| Ключові слова: | целіакія сирники глютен целиакия сырники глютен celiac disease cheese cakes gluten |
| Дата публікації: | 2017 |
| Видавництво: | ГО «Інститут соціальної трансформації» |
| Бібліографічний опис: | Лобачова Н. Л. Удосконалення технології сирників з безглютенової сировини [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова, О. В. Павлюченко // Сучасні тенденції розвитку української науки : Всеукр. наук. конф., (м. Переяслав-Хмельницький, 11-12 квітня 2017 р.). – Переяслав-Хмельницький, 2017. – Вип. 1. – С. 130-134. |
| Короткий огляд (реферат): | Заміна пшеничного борошна у технології приготування сирників на безглютенове (рисове, кукурудзяне) дозволить розширити асортимент, збагатити страву клітковиною, вітамінами, вуглеводами та білками. Безглютенові сирники можна вживати людям із захворюванням на целіакію без шкоди для здоров’я, а також для профілактики здоровим людям. В результаті розроблено рецептуру якісних безглютенових сирників, котрі мають велику кількість поживних речовин. Замена пшеничной муки в технологии приготовления сырников на безглютеновой (рисовое, кукурузное) позволит расширить ассортимент, обогатить блюдо клетчаткой, витаминами, углеводами и белками. Безглютеновые сырники можно употреблять людям с заболеванием целиакией без вреда для здоровья, а также для профилактики здоровым людям. В результате разработаны рецептуру качественных безглютеновым сырников, которые имеют большое количество питательных веществ. |
| Опис: | Replacing wheat flour in cooking technology Syrnikov on a gluten-free (rice, corn) will expand the range, enrich meal fiber, vitamins, carbohydrates and proteins. Gluten-free cheesecakes can be used for people with celiac disease without compromising on health and prevention for healthy people. As a result, developed a recipe of quality gluten-free Syrnikov that have a large number of nutrients. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4916 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Переяслів-Хмел. травень!.pdf | 461,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.