Перегляд зібрання за групою - Теми jelly candy masses
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Розробка технології виготовлення морквяного мармеладу на основі відходів виробництва цукатів | Топоркова, Юлія Сергіївна; Toporkova, Yuliya Serhiivna |
2021 | Розробка технології желейних цукеркових мас із продуктів переробки моркви | Самілик, Марина Михайлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Топоркова, Юлія Сергіївна; Samilyk, Maryna Mikhailovna; Bolgova, Natalia Victorovna; Toporkova, Julia Sergeevna |
2023 | Удосконалення технології батончиків желейних з використанням меду та кунжутного борошна | Боковець, Сергій Петровий; Bokovets, S. P. |