Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9628
Назва: | Розробка технології желейних цукеркових мас із продуктів переробки моркви |
Інші назви: | Development of technology for jelly candy masses from carrot processing products |
Автори: | Самілик, Марина Михайлівна Болгова, Наталія Вікторівна Топоркова, Юлія Сергіївна Samilyk, Maryna Mikhailovna Bolgova, Natalia Victorovna Toporkova, Julia Sergeevna |
Ключові слова: | желейні цукеркові маси морква продукти переробки моркви jelly candy masses carrots carrot processing products |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Самілик М. М. Розробка технології желейних цукеркових мас із продуктів переробки моркви [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Н. В. Болгова, Ю. С. Топоркова // Продовольчі ресурси, 2021. - Т. 9. - №17. - С.137-144 |
Короткий огляд (реферат): | Цукор використовується у виробництві більшості кондитерських виробів. Найбільш вартісним компонентом желейних цукеркових мас є саме цукор. Крім цукру сировиною для желейних цукеркових мас є патока, драглеутворювачі та смако-ароматичні добавки. У статті представлено безвідходну технологію, яка передбачає повторне використання цукрового сиропу: спочатку для виготовлення морквяних цукатів, а потім – желейних цукеркових мас. Таке технологічне рішення дозволяє відмовитися від використання штучних смако-ароматичних добавок та патоки. Метою даного наукового дослідження є розробка технології желейних цукеркових мас із продуктів переробки моркви, яка стала предметом дослідження. |
Опис: | Sugar is used in the manufacture of most confectionery products. The most valuable component of jelly candy masses is sugar. In addition to sugar, the raw materials for jelly candy masses are molasses, gelling agents and flavoring additives. The article presents a waste-free technology that provides for the reuse of sugar syrup: first for the production of candied carrots, and then for jelly candy masses. This technological solution makes it possible to abandon the use of artificial flavoring additives and molasses. The purpose of this research is to develop a technology for jelly candy masses from carrot processing products, which has become the subject of research. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9628 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Самілик М. М. Розробка технології.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.