Перегляд зібрання за групою - Теми low-esterifies amidated pectin
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2016 | The research of physical and structural-mechanical properties of fruit-berry jelly samples based on “LEAP– Са2+» system | Stepanova, T. M.; Kondratjuk, N. V.; Slyusar, D. V.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Слюсар, Д. В.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Слюсар, Д. В. |
2017 | Науково-практичні аспекти виробництва харчових наноплівок на основі композицій уронатних полісахаридів | Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Є. П.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Е. П.; Степанова, Т. М.; Kondratjuk, N. V.; Pivovarov, Ye. P.; Stepanova, T. M. |
2017 | Інноваційні підходи до створення харчових плівкоутворюючих гідрогелів | Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Stepanova, T. M.; Kondratjuk, N. V. |