Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6116
Назва: Науково-практичні аспекти виробництва харчових наноплівок на основі композицій уронатних полісахаридів
Інші назви: Научно-практические аспекты производства нанопленок на основе композиций уронатных полисахаридов
Scientific and practical aspects of the production of nanofilms based on compositions of urogenital polysaccharides
Автори: Кондратюк, Н. В.
Пивоваров, Є. П.
Степанова, Т. М.
Кондратюк, Н. В.
Пивоваров, Е. П.
Степанова, Т. М.
Kondratjuk, N. V.
Pivovarov, Ye. P.
Stepanova, T. M.
Ключові слова: наноплівки
низькоетерифікований амідований пектин
гелеутворення
нанопленки
низкоэтерифицированный амидированный пектин
гелеобразование
nano films
low-esterifies amidated pectin
gel formation
Дата публікації: 2017
Видавництво: ОНАХТ
Бібліографічний опис: Кондратюк Н. В. Науково-практичні аспекти виробництва харчових наноплівок на основі композицій уронатних полісахаридів [Електронний ресурс] / Н. В. Кондратюк, Є. П. Пивоваров, Т. М. Степанова // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів» : збірник тез доповідей, (м. Одеса, 25-30 вересня 2017 р.). – Одеса : ОНАХТ, 2017. – С. 88.
Короткий огляд (реферат): В тезах розкриваються особливості процесу утворення харчових плівок на основі розчинів гідроколоїдів. Аналізуються харчові композиції із заданим хімічним і фазовим складом з метою створення харчових покриттів. В тезисах раскрываются особенности процесса образования пищевых пленок на основе растворов гидроколлоидов. Анализируются пищевые композиции с заданным химическим и фазовым составом с целью создания пищевых покрытий.
Опис: The theses reveal the features of the process of formation of food films based on solutions of hydrocolloids. Food compositions with a specified chemical and phase composition are analyzed for the purpose of creating food coatings.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6116
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Степанова_Кондратюк_Пивоваров.pdf179,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.