Перегляд зібрання за групою - Теми technological properties

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Influence of se-lactoalbumin on functional and technological properties of selenium-protein dietary supplementsPrymenko, Vladyslav; Helikh, Anna; Stepanova, Tetyana; Применко, Владислав; Гелих, Анна; Степанова, Тетяна; Применко, Владислав; Гелих, Анна; Степанова, Татьяна
2015-12-16Зміни якості яловичини при зберіганні та тепловій обробціТищенко, Василь Іванович; Тищенко, Василий Иванович; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015-12-16Порівняльна характеристика споживчих властивостей варених ковбасГорбач, Владислав Леонідович; Тищенко, Василь Іванович; Горбач, Владислав Леонидович; Тищенко, Василий Иванович; Gorbach, Vladislav Leonydovych; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2017Содержание белковых фракций в молоке коров украинской бурой молочной породыПриходько, Николай Федорович; Приходько, Микола Федорович; Prikhodko, N. F.
2020Содержание казеиновых фракций молочного белка коров украинской бурой молочной породиПриходько, Николай Федорович; Приходько, Микола Федорович; Prikhodko, N. F.
2015-11-15Технологические свойства и пищевая ценность прудовой рыбы агрофирмы "Турянская" Сумской областиТищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna
2025Характеристика технологічних процесів переробки молока в умовах ПП «Опришко В.В.» Сумської областіТиводар, Марія; Tivodar, Maria