Перегляд зібрання за групою - Теми technological properties
Результати 1 до 7 із 7
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2021 | Influence of se-lactoalbumin on functional and technological properties of selenium-protein dietary supplements | Prymenko, Vladyslav; Helikh, Anna; Stepanova, Tetyana; Применко, Владислав; Гелих, Анна; Степанова, Тетяна; Применко, Владислав; Гелих, Анна; Степанова, Татьяна |
| 2015-12-16 | Зміни якості яловичини при зберіганні та тепловій обробці | Тищенко, Василь Іванович; Тищенко, Василий Иванович; Tishchenko, Vasily Ivanovich |
| 2015-12-16 | Порівняльна характеристика споживчих властивостей варених ковбас | Горбач, Владислав Леонідович; Тищенко, Василь Іванович; Горбач, Владислав Леонидович; Тищенко, Василий Иванович; Gorbach, Vladislav Leonydovych; Tishchenko, Vasily Ivanovich |
| 2017 | Содержание белковых фракций в молоке коров украинской бурой молочной породы | Приходько, Николай Федорович; Приходько, Микола Федорович; Prikhodko, N. F. |
| 2020 | Содержание казеиновых фракций молочного белка коров украинской бурой молочной породи | Приходько, Николай Федорович; Приходько, Микола Федорович; Prikhodko, N. F. |
| 2015-11-15 | Технологические свойства и пищевая ценность прудовой рыбы агрофирмы "Турянская" Сумской области | Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna |
| 2025 | Характеристика технологічних процесів переробки молока в умовах ПП «Опришко В.В.» Сумської області | Тиводар, Марія; Tivodar, Maria |