Перегляд зібрання за групою - Автори Шкромада, О. І.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 25 до 32 із 32 < назад 
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Енергетична годівля поросятШкромада, О. І.; Зікунова, А. О.; Шкромада, О. И.; Зикунова, А. О.; Shkromada, O. I.; Sikunova, А. О.
2014Моніторинг дезінфекційних засобів, що застосовуються в свинарствіШкромада, О. І.; Шкромада, О. И.; Shkromada, O. І.
2011Мікологічні дослідження будівельних матеріалів з бактерицидними добавкамиШкромада, О. І.; Шкромада, О. И.; Shkromada O. I.
2020Оцінка кумулятивних властивостей та рівня метаболізму за дії на організм лабораторних тварин дезінфікуючого засобу ADGНечипоренко, О. Л.; Березовський, А. В.; Шкромада, О. І.; Улько, Л. Г.; Ничик, С. А.; Нечипоренко, О. Л.; Березовский, А. В.; Шкромада, О. И.; Улько, Л. Г.; Ничик, С. А.; Nechyporenko, O. L.; Berezovskiy, A. V.; Shkromada, O. I.; Ulko, L. G.; Nychyk, S. A.
2017Санітарно-гігієнічна оцінка якості та безпечності молока корів отриманого за новітніх технологійСкляр, О. І.; Шкромада, О. І.; Герун, І. В.; Паращенко, В. В.; Скляр, А. И; Шкромада, А. И.; Герун, И. В.; Паращенко, В. В.; Sklyar, O. I.; Shkromada, O. I.; Geroun, I. V.; Parashchenko, V. V.
2020Способи сприяння формуванню мікрофлори рубця у молодняку великої рогатої худобиШкромада, О. І.; Улько, Л. Г.; Удовенко, Я. С.; Шкромада, О. И.; Улько, Л. Г.; Удовенко, Я. С.; Shkromada, O. I.; Ulko, L. G.; Udovenko, Y. S.
2015Фізико-хімічний склад м’яса свиней при застосуванні комплексу дезінфектантівШкромада, О. І.; Шкромада, О. И.; Shkromada, O. I.
2016Якість та безпечність свинини залежно від використаних дезінфектантівСкляр, О. І.; Шкромада, О. І.; Нечипоренко, О. Л.; Скляр, А. И.; Шкромада, О. И.; Нечипоренко, А. Л.; Sklar, A. I.; Shkromada, O. I.; Nechyporenko, O. L.