Перегляд зібрання за групою - Автори Radchuk, O.
Результати 6 до 8 із 8
< назад
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Аналіз сучасних шляхів створення харчових продуктів з підвищеною харчовою цінністю | Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O. |
2018 | Апарати для уловлювання дрібнодисперсних харчових продуктів | Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O. |
2016 | Зниження енерговитрат переробних підприємств шляхом використання вторинних та поновлюємих джерел енергії | Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Radchuk, O.; Rozhkova, L.; Savchenko-Pererva, M. |