Перегляд зібрання за групою - Автори Болгова, Наталія

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Development of bread technology with the highest biological value and increased shelf lifeSamilyk, Maryna; Demidova, Evgenia; Bolgova, Natalia; Savenko, Oleh; Cherniavska, Tetiana; Самілик, Марина; Демидова, Євгенія; Болгова, Наталія; Савенко, Олег; Чернявська, Тетяна
2022Influence of adding wild berry powders on the quality of pasta productsSamilyk, Maryna; Demidova, Evgenia; Bolgova, Natalia; Kapitonenko, Anatoly; Cherniavska, Tetiana; Самілик, Марина; Демидова, Євгенія; Болгова, Наталія; Капітоненко, Анатолій; Чернявська, Тетяна
2020Substantiation of the choice of fillers for cottage cheese massesSamilyk, Marina; Helikh, Anna; Bolgova, Natalia; Ryzhkova, Taisia; Sirenko, Igor; Fesyun, Oleg; Самілик, Марина; Геліх, Анна; Болгова, Наталія; Рижкова, Таїсія; Сіренко, Ігор; Фесюн, Олег
2024Use of hop extract in the biotechnology of kefir beverageSamilyk, Maryna; Bolgova, Natalia; Samokhina, Evgeniya; Cherniavska, Tetiana; Kharchenko, Serhiі; Самілик, Марина; Болгова, Наталія; Самохіна, Євгенія; Чернявська, Тетяна; Харченко, Сергій
2022Using derivative products from processing wild berries to enrich pressed sugarSamilyk, Maryna; Korniienko, Daria; Bolgova, Natalia; Sokolenko, Viktoriia; Boqоmol, Nadija; Самілик, Марина; Корнієнко, Дарія; Болгова, Наталія; Соколенко, Вікторія; Бокомол, Надія