Перегляд зібрання за групою - Автори Василенко, О.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Choice justification of dairy raw materials according to indicators of their structure for obtaining selenium-protein dietary supplementsPrymenko, V.; Sefikhanova, K.; Helikh, A.; Golovko, M.; Vasylenko, O.; Применко, В.; Сефіханова, К.; Геліх, А.; Головко, М.; Василенко, О.; Применко, В.; Сефиханова, Е.; Гелих, А.; Головко, Н.; Василенко, О.
2019Estimating qualitative parameters of aluminized coating obtained by electric spark ALLOYING METHODGaponova, O.; Kundera, Cz.; Kirik, G.; Tarelnyk, V.; Martsynkovskyy, V.; Konoplianchenko, Ie.; Dovzhyk, M.; Belous, A.; Vasilenko, O.; Гапонова, О.; Кундера, Ч.; Кирик, Г.; Тарельник, В.; Марцинковський, В.; Коноплянченко, Є.; Довжик, М.; Білоус, А.; Василенко, О.; Гапонова, О.; Кундера, Ч.; Кирик, Г.; Тарельник, В.; Марцинковский, В.; Коноплянченко, Е.; Довжик, М.; Белоус, А.; Василенко, О.
2021Дослідження показників якості та безпечності майонезу на основі конопляної оліїГеліх, А.; Применко, В.; Василенко, О.; Приходько, І.; Гелих, А.; Применко, В.; Василенко, О.; Приходько, И.; Helikh, А.; Prymenko, V.; Vasylenko, O.; Prykhodko, I.
2020Оптимізація показників якості йогуртів з додаванням наповнювачівГеліх, А.; Применко, В.; Василенко, О.; Геращенко, М.; Савісько, О.; Гелих, А.; Применко, В.; Василенко, О.; Геращенко, М.; Сависько, О.; Helikh, A.; Prymenko, V.; Vasylenko, O.; Gerashchenko, M.; Savisko, O.