Перегляд зібрання за групою - Автори Гутий, Б. В.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Correction of indicators of erythrocytopoesis and microelement blood levels in cows under conditions of technogenic pollutionSlivinska, L. G.; Shcherbatyy, A. R.; Lukashchuk, B. O.; Zinko, H. O.; Gutyj, B. V.; Lychuk, M. G.; Chernushkin, B. O.; Leno, M. I.; Prystupa, O. I.; Leskiv, K. Y.; Slepokura, O. I.; Sobolev, O. I.; Shkromada, O. I.; Kysterna, O. S.; Мusiienko, O. V.; Слівінська, Л. Г.; Щербатий, А. Р.; Лукащук, Б. О.; Зінько, Х. О.; Гутий, Б. В.; Личук, М. Г.; Чернушкін, Б. О.; Лено, М. І.; Приступа, О. І.; Леськів, К. Й.; Слепокура, О. І.; Соболєв, О. І.; Шкромада, О. І.; Кістерна, О. С.; Мусієнко, О. В.; Сливинская, Л. Г.; Щербатый, А. Р.; Лукащук, Б. О.; Зинко, Н. О.; Гутый, Б. В.; Лычук, М. Г.; Чернушкин, Б. О.; Лено, М. И.; Приступа, О. И.; Лескив, К. Ю.; Слепокура, О. И.; Соболев, O. И.; Шкромада, О. И.; Кистерная, О. С.; Мусиенко, А. В.
2019Effect of the cryopowder "beet" on quality indicators of new curd dessertsHachak, Yuriy; Slyvka, Natalya; Gutyj, Bogdan; Vavrysevych, Jaroslava; Sobolеv, Alexander; Bushueva, Inna; Samura, Tatyana; Paladiychuk, Olena; Savchuk, Liubov; Pikhtirova, Alina; Гачак, Ю. Р.; Сливка, Н. Б.; Гутий, Б. В.; Ваврисевич, Я. С.; Соболєв, О. І.; Бушуєва, І. В.; Cамура, Т. О.; Паладійчук, О. Р.; Савчук, Л. Б.; Піхтірьова, А. В.; Гачак, Ю. Р.; Сливка, Н. Б.; Гутый, Б. В.; Ваврисевич, Я. С.; Соболев, О. И.; Бушуева, И. В.; Cамура, Т. О.; Паладийчук, О. Р.; Савчук, Л. Б.; Пихтирёва, А. В.
2023State epizootic monitoring of contagious diseases of bees in the territory of the Volyn regionGutyj, B. V.; Fotina, T. I.; Kysterna, O. S.; Behas, V. L.; Yevstafieva, V. O.; Feshchenko, D. V.; Zghozinska, O. A.; Гутий, Б. В.; Фотіна, Т. І.; Кистерна, О. С.; Бехас, В. Л.; Євстаф'єва, В. О.; Фещенко, Д. В.; Згозінська, О. А.
2019Іnvestigation of the influence of cryopowders “broccoli” and “laminaria” on quality parameters of cheese masses of different fatHachak, Yuriy; Slyvka, Natalya; Gutyj, Bogdan; Vavrysevych, Jaroslava; Sobolеv, Alexander; Bushueva, Inna; Samura, Tatyana; Paladiychuk, Olena; Savchuk, Liubov; Pikhtirova, Alina; Гачак, Ю. Р.; Сливка, Н. Б.; Гутий, Б. В.; Ваврисевич, Я. С.; Соболєв, О. І.; Бушуєва, І. В.; Cамура, Т. О.; Паладійчук, О. Р.; Савчук, Л. Б.; Піхтірьова, А. В.; Гачак, Ю. Р.; Сливка, Н. Б.; Гутый, Б. В.; Ваврисевич, Я. С.; Соболев, О. И.; Бушуева, И. В.; Cамура, Т. О.; Паладийчук, О. Р.; Савчук, Л. Б.; Пихтирёва, А. В.