Перегляд зібрання за групою - Автори Жеребкін, М. В.
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Scientific substantiation of technology of pasta based on freshwater mussels enriched with selenium | Holovko, T.; Helikh, А.; Holovko, M.; Prymenko, V.; Zherebkin, M.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.; Применко, В. Г.; Жеребкін, М. В.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Головко, Н. П.; Применко, В. Г.; Жеребкін, М. В. |
2018 | Оптимізація рецептурного складу фаршевих виробів на основі молюсків роду Anodonta по критерію харчової збалансованості за основними поживними речовинами | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Жеребкін, М. В.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Жеребкин, М. В.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Zherebkin, M.; Gelikh, А. |