Перегляд зібрання за групою - Автори Зверев, В. А.
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2014 | Вплив ферменту трансглютаміназа на властивості білків борошна | Шаніна, О. М.; Лобачова, Н. Л.; Звєрєв, В. О.; Шанина, О. Н.; Лобачёва, Н. Л.; Зверев, В. А.; Shanina, O. N.; Lobacheva, N. L.; Zverev, V. A. |
2014 | Практика и перспективы применения фермента трансглютаминаза для регулирования свойств мучных продуктов | Лобачева, Н. Л.; Зверев, В. А.; Алексенко, В. А.; Шанина, О. Н.; Лобачова, Н. Л.; Звєрєв, В. О.; Алексенко, В. А.; Шаніна, О. М. |