Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2442
Назва: | Вплив ферменту трансглютаміназа на властивості білків борошна |
Інші назви: | Влияние фермента трансглютаминаза на свойства белков муки |
Автори: | Шаніна, О. М. Лобачова, Н. Л. Звєрєв, В. О. Шанина, О. Н. Лобачёва, Н. Л. Зверев, В. А. Shanina, O. N. Lobacheva, N. L. Zverev, V. A. |
Ключові слова: | безглютенове борошно клейковина агрегація безглютеновая мука клейковина агрегація |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Шаніна О. М. Вплив ферменту трансглютаміназа на властивості білків борошна [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова, В. О. Звєрев // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5/11 (71). - С. 28-33. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив трансглютамінази в присутності різних тваринних форм білків тваринного походження на агрегуючу здатність клейковини, іонозв’язувальну здатність білків безглютенового борошна. Встановлено підвищення агрегуючої здатності клейковини, іонозв’язувальної здатності білків борошна в присутності досліджуваних добавок. Отримані результати спрямовані на покращення структурно-механічних властивостей борошняного тіста, макаронних та борошняних формованих продуктів, безглютенового хліба. |
Опис: | Исследовано влияние трансглютаминазы в присутствии различных товарных форм белков животного происхождения на агрегирующую способность клейковины, ионосвязывающую способность белков безглютеновой муки. Установлено повышение агрегирующей способности клейковины, ионосвязывающей способности белков муки в присутствии исследуемых добавок. Полученные результаты направлены на улучшение структурно-механических свойств мучного теста, макаронных и мучных фигурных продуктов, безглютенового хлеба. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2442 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ВПЛИВ ФЕРМЕНТУ.pdf | 287,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.