Перегляд зібрання за групою - Автори Казаков, Д. Д.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Design development of a continuous industrial drying plant for drying pomace of walnuts, peanuts and pistachiosSabadash, S.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O.; Rozhkova, L.; Kazakov, D.; Zahorulko, A.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Казаков, Д. Д.; Загорулько, А. М.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Казаков, Д. Д.; Загорулько, А. Н.
2016Дослідження впливу вхідних параметрів на процес сушіння післяспиртової бардиСабадаш, С. М.; Казаков, Д. Д.; Рожевський, Ю. П.; Сабадаш, С. М.; Казаков, Д. Д.; Рожевский, Ю. П.; Sabadash, S. М.; Kazakov, D. D.; Rozhevskiy, Y. Р.
2015Розробка процесу сушіння післяспиртової барди на інертних тілах і вивід критеріальної залежностіСабадаш, С. М.; Казаков, Д. Д.; Якуба, О. Р.; Сабадаш, С. М.; Казаков, Д. Д.; Якуба, О. Р.; Sabadash, S. M.; Kazakov, D. D.; Yakuba, O. R.
2017Розробка технологічного процесу переробки післяспиртової барди для використання її в харчовій промисловостіКазаков, Д. Д.; Рожевський, Ю. П.; Казаков, Д. Д.; Рожевский, Ю. П.; Kazakov, D. D.; Rozhevsky, Yu. P.
2018Установка для сушіння дисперсних харчових продуктів під тискомСабадаш, С. М.; Казаков, Д. Д.; Бало, П. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Казаков, Д. Д.; Бало, П. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Sabadash, S. M.; Kazakov, D. D.; Balo, P. M.; Savchenko-Pererva, M. Yu.