Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6431
Назва: Розробка технологічного процесу переробки післяспиртової барди для використання її в харчовій промисловості
Інші назви: Разработка технологического процесса переработки послеспиртовой барды для использования ее в пищевой промышленности
Development of the technological process of processing after-alcoholic bards for its use in the food industry
Автори: Казаков, Д. Д.
Рожевський, Ю. П.
Казаков, Д. Д.
Рожевский, Ю. П.
Kazakov, D. D.
Rozhevsky, Yu. P.
Ключові слова: післяспиртова барда
сушіння
технологічна схема
послеспиртовая барда
сушка
технологическая схема
post-alcohol bard
drying
technological scheme
Дата публікації: 2017
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Казаков Д. Д. Розробка технологічного процесу переробки післяспиртової барди для використання її в харчовій промисловості [Електронний ресурс] / Д. Д. Казаков, Ю. П. Рожевський // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Механізація та автоматизація виробничих процесів" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 10 (32). – С. 113-116.
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано сучасний стан та перспективність переробки післяспиртової барди. Наведено харчовий потенціал продукту. Для проведення науково-дослідних робіт із сушіння післяспиртової барди було розроблено технологічний процес та машинно-апаратурну схему виробництва. В статье проанализировано современное состояние и перспективность переработки послеспиртовой барды. Приведен пищевой потенциал продукта. Для проведения научно-исследовательских работ с сушки послеспиртовой барды был разработан технологический процесс и машинно-апаратурная схема производства.
Опис: The article analyses the modern state and prospects of processing distillery stillage. Given the potential of food product. For carrying out scientifically-research works with drying DDGS was developed technological process and a machine aparatura scheme of production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6431
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
22.pdf445,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.