Перегляд зібрання за групою - Автори Крижськая, Татьяна Анатольевна
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Використання білкового стабілізатора із підкопченої свинячої шкіри в технології варених ковбас | Цигура, Вікторія Вікторівна; Крижська, Тетяна Анатоліївна; Єршов, Олександр Вадимович; Цигура, Виктория Викторовна; Крижськая, Татьяна Анатольевна; Ершов, Александр Вадимович; Tsyhura, Viktоriia; Kryzhska, Tatyana; Ershov, Alexander |
2019 | Розробка рецептури вареної ковбаси з м`яса птиці із використанням підкопченого білкового стабілізатора | Крижська, Тетяна Анатоліївна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Токарєв, Олексій Вікторович; Крижськая, Татьяна Анатольевна; Цигура, Виктория Викторовна; Токарев, Алексей Викторович; Kryzhska, Tatyana; Tsyhura, Viktоriiа; Tokarev, Aleksey |