Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7282
Назва: Розробка рецептури вареної ковбаси з м`яса птиці із використанням підкопченого білкового стабілізатора
Інші назви: Разработка рецептуры вареной колбасы из мяса птицы с использованием подкопченного белкового стабилизатора
Development of the formulation of cooked sausage made from poultry meat using the smoked protein stabilizer
Автори: Крижська, Тетяна Анатоліївна
Цигура, Вікторія Вікторівна
Токарєв, Олексій Вікторович
Крижськая, Татьяна Анатольевна
Цигура, Виктория Викторовна
Токарев, Алексей Викторович
Kryzhska, Tatyana
Tsyhura, Viktоriiа
Tokarev, Aleksey
Ключові слова: білковий стабілізатор
ковбасні вироби
белковый стабилизатор
колбасные изделия
protein stabilizer
sausage
Дата публікації: 2019
Видавництво: Крок
Бібліографічний опис: Крижська Т. А. Розробка рецептури вареної ковбаси з м`яса птиці із використанням підкопченого білкового стабілізатора [Електронний ресурс] / Т. А. Крижська, В. В. Цигура, О. В. Токарєв // Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф., ( м. Тернопіль, 30 травня 2019 р.). - Тернопіль : Крок, 2019. - С.102-104
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена дослідженню використання в технології варених ковбас білкового стабілізатора з підкопченої свинячої шкіри. Работа посвящена исследованию использования в технологии вареных колбас белкового стабилизатора с подкопченой свиной кожи.
Опис: The article is devoted to the study of the use of boiled sausages of protein stabilizers from smoked pig skin.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7282
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крижська Т. Розробка рецептури вaреної ковбаси.pdf217,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.