Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7282
Назва: | Розробка рецептури вареної ковбаси з м`яса птиці із використанням підкопченого білкового стабілізатора |
Інші назви: | Разработка рецептуры вареной колбасы из мяса птицы с использованием подкопченного белкового стабилизатора Development of the formulation of cooked sausage made from poultry meat using the smoked protein stabilizer |
Автори: | Крижська, Тетяна Анатоліївна Цигура, Вікторія Вікторівна Токарєв, Олексій Вікторович Крижськая, Татьяна Анатольевна Цигура, Виктория Викторовна Токарев, Алексей Викторович Kryzhska, Tatyana Tsyhura, Viktоriiа Tokarev, Aleksey |
Ключові слова: | білковий стабілізатор ковбасні вироби белковый стабилизатор колбасные изделия protein stabilizer sausage |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Крок |
Бібліографічний опис: | Крижська Т. А. Розробка рецептури вареної ковбаси з м`яса птиці із використанням підкопченого білкового стабілізатора [Електронний ресурс] / Т. А. Крижська, В. В. Цигура, О. В. Токарєв // Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф., ( м. Тернопіль, 30 травня 2019 р.). - Тернопіль : Крок, 2019. - С.102-104 |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена дослідженню використання в технології варених ковбас білкового стабілізатора з підкопченої свинячої шкіри. Работа посвящена исследованию использования в технологии вареных колбас белкового стабилизатора с подкопченой свиной кожи. |
Опис: | The article is devoted to the study of the use of boiled sausages of protein stabilizers from smoked pig skin. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7282 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Крижська Т. Розробка рецептури вaреної ковбаси.pdf | 217,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.