Перегляд зібрання за групою - Автори Любенко, Г. Д.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentratePertsevoy, F. V.; Gursky, P. V.; Ladyka, V. I.; Shilman, L . Z.; Simakova, I. V.; Yanchik, M. V.; Lubenko, G . D.; Оboznaya, M. V.; Garntsarek, Z. C.; Перцевой, Ф. В.; Гурський, П. В.; Ладика, В. І.; Шильман, Л. З.; Сімакова, І. В.; Янчик, М. В.; Любенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Гарнцарек, З. Ч.; Перцевой, Ф. В.; Гурский, П. В.; Ладыка, В. И.; Шильман, Л. З.; Симакова, И. В.; Янчик, М. В.; Любенко, Г. Д.; Обозная, М. В.; Гарнцарек, З. Ч.
2016Использование концентрата семян кунжута в термостойкой молокосодержащей начинкеОбозная, М. В.; Шильман, Л. З.; Любенко, Г. Д.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Шильман, Л. З.; Любенко, Г. Д.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Obozna, M. V.; Shilman, L. Z.; Lubenko, G. D.; Biduk, D. О.; Pertsevoy, F. V.
2014Особливості технології термостійкості молоковмісної начинки замороженої з використанням пектинуЛюбенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Любенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Lyubenco, G. D.; Obozna, M. V.; Pertsevoy, F. V.
2013Термостійка начинка для кондитерських та кулінарних виробів на основі пектинуМаркович, Я. С.; Любенко, Г. Д.; Перцевой, Ф. В.; Маркович, Я. С.; Любенко, Г. Д.; Перцевой, Ф. В.; Markovic, Y. S.; Lyubenco, G. D.; Pertsevoy, F. V.
2013Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектинуБудаева, А. І.; Любенко, Г. Д.; Перцевой, Ф. В.; Будаєва, А. И.; Любенко, Г. Д.; Перцевой, Ф. В.; Budaeva, A. I.; Lyubenco, G. D.; Pertsevoy, F. V.
2014Технологія термостійкості молоковмісної начинки з використанням пектинуЛюбенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Писичніченко, В. Ю.; Любенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Писичниченко, В. Ю.; Lyubenco, G. D.; Obozna, M. V.; Pertsevoy, F. V.; Pysychnichenko, V. U.