Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3839
Назва: | Использование концентрата семян кунжута в термостойкой молокосодержащей начинке |
Інші назви: | Використання концентрату насіння кунжуту у термостійкій молоковмісній начинці The use of the concentrate of sesame seeds milk in a heat-resistant filling |
Автори: | Обозная, М. В. Шильман, Л. З. Любенко, Г. Д. Бидюк, Д. О. Перцевой, Ф. В. Обозна, М. В. Шильман, Л. З. Любенко, Г. Д. Бідюк, Д. О. Перцевой, Ф. В. Obozna, M. V. Shilman, L. Z. Lubenko, G. D. Biduk, D. О. Pertsevoy, F. V. |
Ключові слова: | концентрат семян кунжута термостойкая молокосодержащая начинка кондитерские предприятия концентрат насіння кунжуту термостійка молоковмісна начинка кондитерські підприємства concentrate of sesame seeds heat-resistant milk filling confectionery enterprise |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ |
Бібліографічний опис: | Использование концентрата семян кунжута в термостойкой молокосодержащей начинке [Электронный ресурс] / М. В. Обозная, Л. З. Шильман, Г. Д. Любенко [ и др.] // Технология и продукты здорового питания – 2016 : зб. науч. трудов. − Саратов : ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ, 2016. - в печати. |
Короткий огляд (реферат): | Новым и перспективным путем развития технологий термостойких молокосодержащих начинок оказывается привлечение к их технологии растительных белковых концентратов масличных культур. Новим і перспективним шляхом розвитку технологій термостійких молоковмісних начинок виявляється залучення до їх технології рослинних білкових концентратів олійних культур. |
Опис: | А new and perspective way of development of the technology of heat-resistant milk-based fillings is bringing to the technology of vegetable protein concentrates of oilseeds. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3839 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Обозная М. В. Использование концентрата.pdf | 357,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.