Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3839
Назва: Использование концентрата семян кунжута в термостойкой молокосодержащей начинке
Інші назви: Використання концентрату насіння кунжуту у термостійкій молоковмісній начинці
The use of the concentrate of sesame seeds milk in a heat-resistant filling
Автори: Обозная, М. В.
Шильман, Л. З.
Любенко, Г. Д.
Бидюк, Д. О.
Перцевой, Ф. В.
Обозна, М. В.
Шильман, Л. З.
Любенко, Г. Д.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, Ф. В.
Obozna, M. V.
Shilman, L. Z.
Lubenko, G. D.
Biduk, D. О.
Pertsevoy, F. V.
Ключові слова: концентрат семян кунжута
термостойкая молокосодержащая начинка
кондитерские предприятия
концентрат насіння кунжуту
термостійка молоковмісна начинка
кондитерські підприємства
concentrate of sesame seeds
heat-resistant milk filling
confectionery enterprise
Дата публікації: 2016
Видавництво: ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ
Бібліографічний опис: Использование концентрата семян кунжута в термостойкой молокосодержащей начинке [Электронный ресурс] / М. В. Обозная, Л. З. Шильман, Г. Д. Любенко [ и др.] // Технология и продукты здорового питания – 2016 : зб. науч. трудов. − Саратов : ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ, 2016. - в печати.
Короткий огляд (реферат): Новым и перспективным путем развития технологий термостойких молокосодержащих начинок оказывается привлечение к их технологии растительных белковых концентратов масличных культур. Новим і перспективним шляхом розвитку технологій термостійких молоковмісних начинок виявляється залучення до їх технології рослинних білкових концентратів олійних культур.
Опис: А new and perspective way of development of the technology of heat-resistant milk-based fillings is bringing to the technology of vegetable protein concentrates of oilseeds.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3839
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Обозная М. В. Использование концентрата.pdf357,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.