Перегляд зібрання за групою - Автори Манолі, Т.
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Trends in the manufacture of processed squid products | Cui, Z.; Manoli, T.; Nikitchina, T.; Mo, H.; Цуй, З.; Манолі, Т.; Нікітчіна, Т.; Мо, Х.; Цуй, З.; Маноли, Т.; Никитчина, Т.; Мо, Х. |
2019 | Вплив технологічних факторів на рівень гістаміну рибних продуктів у драглеподібній заливці | Баришева, Я.; Манолі, Т.; Нікітчіна, Т.; Менчинська, А.; Барышева, Я.; Маноли, Т.; Никитчина, Т.; Менчинский, А.; Barysheva, J.; Manoli, T.; Nikitchina, T.; Menchynska, A. |
2019 | Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів | Чженкун, Ц.; Манолі, Т.; Нікітчіна, Т.; Чженкун, Ц.; Маноли, Т.; Никитчина, Т.; Zhenkun, C.; Manoli, T.; Nikitchina, T. |