Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8332| Назва: | Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів | 
| Інші назви: | Обоснование способа размягчения мышечной ткани кальмаров Substantiation of the method of softing squid muscle tissue | 
| Автори: | Чженкун, Ц. Манолі, Т. Нікітчіна, Т. Чженкун, Ц. Маноли, Т. Никитчина, Т. Zhenkun, C. Manoli, T. Nikitchina, T. | 
| Ключові слова: | м'язова тканина кальмара фізико-хімічні показники технологічні чинники мышечная ткань кальмара физико-химические показатели технологические факторы muscle tissue squid physico-chemical parameters technological factors | 
| Дата публікації: | 2019 | 
| Бібліографічний опис: | Чженкун Ц. Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів [Електронний ресурс] / Ц. Чженкун, Т. Манолі, Т. Нікітчіна // Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", ( m. Ternopil, 10-11 October 2019 ). - Ternopil, 2019. - Р. 119-120 | 
| Короткий огляд (реферат): | Роботу присвячено вивченню змін фізико-хімічних показників м’язової тканини кальмара в процесі впливу різних технологічних факторів. Работа посвящена изучению изменений физико-химических показателей мышечной ткани кальмара в процессе воздействия различных технологических факторов. | 
| Опис: | The work is devoted to the study of changes in physicochemical parameters of squid muscle tissue in the process of influence of various technological factors. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8332 | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Чженкун Цуі . Обгрунтування способу.pdf | 1,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.