Перегляд зібрання за групою - Автори Нікітіна, Тетяна Андріївна
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Впровадження інноваційного меню для людей хворих на целіакію як спосіб підвищення конкурентоздатності ресторанного закладу при туристичному готелі | Середа, Ольга Григорівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна; Середа, Ольга Григорьевна; Никитина, Татьяна Андреевна; Sereda, Olha Grigorivna; Nikitina, Tatiana Andrievna |
2025 | Особливості організації виробництва ресторанної продукції для хворих на целіакію в туристичному готелі у м. Суми | Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна; Sereda, Olga Hryhorivna; Melnyk, Oksana Yuriivna; Nikitina, Tatyana Andreivna |