Перегляд зібрання за групою - Автори Применко, В. Г.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Scientific substantiation of technology of pasta based on freshwater mussels enriched with seleniumHolovko, T.; Helikh, А.; Holovko, M.; Prymenko, V.; Zherebkin, M.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.; Применко, В. Г.; Жеребкін, М. В.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Головко, Н. П.; Применко, В. Г.; Жеребкін, М. В.
2023Technology of minced poultry products wuth increased dietary fiber contentFeng, Zhang; Stepanova, T.; Golovko, T.; Golovko, M.; Pertsevoi, F.; Vasylenko, O.; Prymenko, V.; Фен, Джан; Степанова, Т. М.; Головко, T. М.; Головко, M. П.; Перцевой, Ф. В.; Василенко, O. О.; Применко, В. Г.
2019Дослідження показників якості страв та кулінарних виробів на основі напівфабрикату з молюска прісноводного та їх змін під час зберіганняГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Применко, В. Г.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Применко, В. Г.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А.; Prymenko, V.
2020Зміна показників якості фаршу із прісноводних гідробіонтів з рослинними компонентамиГоловко, Т. М.; Геліх, А. О.; Применко, В. Г.; Головко, М. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Применко, В. Г.; Головко, Н. П.; Golovko, N.; Golovko, T.; Helikh, А.; Prymenko, V.
2020Моделювання рецептурного складу напівфабрикатів білково-вуглеводнихСефіханова, К. А.; Применко, В. Г.; Геліх, А. O.; Сефиханова, Е. А.; Применко, В. Г.; Гелих, А. А.; Sefikhanova, K. А.; Prymenko, V. G.; Helikh, A. O.
2020Технологія виробництва гірчиці, збагаченої селеномГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Применко, В. Г.; Гелих, А. А.; Golovko, M. Р.; Golovko, T. М.; Prymenko, V. Н.; Gelikh, А. О.