Перегляд зібрання за групою - Автори Середа, Ольга Григорівна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Microbiological indicator of crockets flourSereda, Olha; Melnyk, Oksana; Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна
2023Thermogravimetric study of moisture bond forms in semi-finished biscuit with the addition of cricket flourSereda, Olha; Melnyk, Oksana; Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна
2021Впровадження інноваційного меню для людей хворих на целіакію як спосіб підвищення конкурентоздатності ресторанного закладу при туристичному готеліСереда, Ольга Григорівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна; Середа, Ольга Григорьевна; Никитина, Татьяна Андреевна; Sereda, Olha Grigorivna; Nikitina, Tatiana Andrievna
2023Дослідження фізико-хімічних характеристик збивного борошняного напівфабрикату з борошном із цвіркунівСереда, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Sereda, Olha; Melnyk, Oksana
2024Дослідження характеристик збивного бісквітного напівфабрикату з додаванням борошна із цвіркунів та цукрозамінників під час зберіганняСереда, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Olha, Sereda; Oksana, Melnyk
2020Новий вид біорозкладуваної тариБідюк, Дмитро Олегович; Середа, Ольга Григорівна; Бидюк, Дмитрий Олегович; Середа, Ольга Григорьевна; Bidiuk, Dmitro; Sereda, Olha
2022Новий вид функціональної сировини з підвищеним вмістом білку для бісквітних виробівСереда, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Sereda, Olha; Melnyk, Oksana
2023Органолептичний аналіз бісквіта круглого з додаванням білкововмісної сировиниСереда, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Melnyk, Oksana; Sereda, Olha
2025Особливості організації виробництва ресторанної продукції для хворих на целіакію в туристичному готелі у м. СумиСереда, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна; Sereda, Olga Hryhorivna; Melnyk, Oksana Yuriivna; Nikitina, Tatyana Andreivna
2025Удосконалення технології збивного бісквітного напівфабрикату з використанням білкової сировини та цукрозамінниківСереда, Ольга Григорівна; Sereda, Olha