Перегляд зібрання за групою - Автори Соколенко, В.
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Influence of sesame flour on physicochemical properties of sour milk drinks | Qin, X.; Samilyk, M.; Luo, Y.; Sokolenko, V.; Цинь, Х.; Самілик, М.; Ло, Я.; Соколенко, В.; Цинь, Х.; Самилык, М.; Ло, Я.; Соколенко, В. |
2021 | Quality changes of Pleurotus eryngii during vacuum frying | Fang, L.; Ren, A.; Bolgova, N.; Samilyk, M.; Sokolenko, V.; Фанг, Л.; Рен, А.; Болгова, Н.; Самілик, М.; Соколенко, В. |
2022 | Технологія виробництва безлактозного йогурту з дотриманням принципів системи НАССР | Болгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Соколенко, В.; Bolgova, N. V.; Samilyk, M. M.; Nazarenko, Y. V.; Sokolenko, V. V. |