Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9638
Назва: | Influence of sesame flour on physicochemical properties of sour milk drinks |
Інші назви: | Вплив кунжутного борошна на фізико-хімічні властивості кисломолочних напоїв Влияние кунжутной муки на физико-химические свойства кисломолочных напитков |
Автори: | Qin, X. Samilyk, M. Luo, Y. Sokolenko, V. Цинь, Х. Самілик, М. Ло, Я. Соколенко, В. Цинь, Х. Самилык, М. Ло, Я. Соколенко, В. |
Ключові слова: | milk defatted sesame flour rheological properties кисломолочні напої знежирене кунжутне борошно реологічні властивості кисломолочные напитки обезжиренная кунжутная мука реологические свойства |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Influence of sesame flour on physicochemical properties of sour milk drinks [Electronic resource] / X. Qin, M. Samilyk, Y. Luo, V. Sokolenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2021. - № 3(11 (111)). - Р. 6-16. - Режим доступу doi: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2021.234752. - Заголовок з екрану |
Короткий огляд (реферат): | This study aimed to investigate the technological properties of kefir fortified with defatted sesame flour (DSF). Це дослідження мало на меті вивчити технологічні властивості кисломолочних напоїв, збагачених знежиреним кунжутним борошном (ЗКБ). |
Опис: | Это исследование имело цель изучить технологические свойства кисломолочных напитков, обогащенных обезжиренной кунжутной мукой (ОКМ). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9638 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Influence of sesame flour.pdf | 1,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.