Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9638
Назва: Influence of sesame flour on physicochemical properties of sour milk drinks
Інші назви: Вплив кунжутного борошна на фізико-хімічні властивості кисломолочних напоїв
Влияние кунжутной муки на физико-химические свойства кисломолочных напитков
Автори: Qin, X.
Samilyk, M.
Luo, Y.
Sokolenko, V.
Цинь, Х.
Самілик, М.
Ло, Я.
Соколенко, В.
Цинь, Х.
Самилык, М.
Ло, Я.
Соколенко, В.
Ключові слова: milk
defatted sesame flour
rheological properties
кисломолочні напої
знежирене кунжутне борошно
реологічні властивості
кисломолочные напитки
обезжиренная кунжутная мука
реологические свойства
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Influence of sesame flour on physicochemical properties of sour milk drinks [Electronic resource] / X. Qin, M. Samilyk, Y. Luo, V. Sokolenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2021. - № 3(11 (111)). - Р. 6-16. - Режим доступу doi: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2021.234752. - Заголовок з екрану
Короткий огляд (реферат): This study aimed to investigate the technological properties of kefir fortified with defatted sesame flour (DSF). Це дослідження мало на меті вивчити технологічні властивості кисломолочних напоїв, збагачених знежиреним кунжутним борошном (ЗКБ).
Опис: Это исследование имело цель изучить технологические свойства кисломолочных напитков, обогащенных обезжиренной кунжутной мукой (ОКМ).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9638
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Influence of sesame flour.pdf1,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.