Перегляд зібрання за групою - Автори Чех, А. А.
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2015 | Аналіз показників якості м’яса забійних свиней | Чех, О. О.; Приходько, М. Ф.; Чех, А. А.; Приходько, Н. Ф. |
2018 | Визначення корозійної активності «штучної кутикули» та її залишків на поверхнях обладнання інкубаторію у виробничих умовах | Астраханцева, О. Г.; Чех, О. О.; Бордунова, О. Г.; Астраханцева, А. Г.; Чех, А. А.; Бордунова, О. Г.; Astrahantseva, O. G.; Chekh, O. O.; Bordunova, O. G. |
2014 | Використання курячого м’яса при виробництві варених ковбас на ПрАТ "Прилуцький Птахокомбінат" ТМ "М’ясолюб" | Приходько, М. Ф.; Чех, О. О.; Приходько, Н. Ф.; Чех, А. А. |