Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2781
Назва: Аналіз показників якості м’яса забійних свиней
Інші назви: Анализ показателей качества мяса убойных свиней
Автори: Чех, О. О.
Приходько, М. Ф.
Чех, А. А.
Приходько, Н. Ф.
Ключові слова: якість м’яса
м’ясо забійних тварин
м’ясо свиней
качество мяса
мясо убойных животных
мясо свиней
Дата публікації: 2015
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Чех О. О. Аналіз показників якості м’яса забійних свиней [Електронний ресурс] / О. О. Чех, М. Ф. Приходько // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (20-24 квітня 2015 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - В 3 т. / Т. ІІ. - Суми, 2015. - С. 96.
Короткий огляд (реферат): Визначення органолептичних, фізико-хімічних та біохімічних показників забезпечить належну ідентифікацію м’яса свиней за ознаками NOR та PSE і вирішить питання щодо його раціонального використання.
Опис: Определение органолептических, физико-химических и биохимических показателей обеспечит надлежащую идентификацию мяса свиней по признакам NOR и PSE и решит вопрос о его рациональном использовании.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2781
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чех О. О. Аналіз показників якості м’яса забійних свиней.pdf71,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.