Перегляд зібрання за групою - Автори Шаніна, О. М.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Вивчення впливу ферменту трансглютаміназа на конфірмаційний стан білків борошняного тістаШаніна, О. М.; Лобачова, Н. Л.; Шанина, О. Н.; Лобачёва, Н. Л.; Shanina, O. N.; Lobacheva, N. L.
2014Вологоутримувальна здатність борошняного тіста з додаванням ферменту трансглютаміназаШаніна, О. М.; Лобачова, Н. Л.; Звєрєв, В. О.; Шанина, О. Н.; Лобачёва, Н. Л.; Зверев, В. О.; Shanina, O. N.; Lobacheva, N. L.; Zverev, V. O.
2014Вплив ферменту трансглютаміназа на властивості білків борошнаШаніна, О. М.; Лобачова, Н. Л.; Звєрєв, В. О.; Шанина, О. Н.; Лобачёва, Н. Л.; Зверев, В. А.; Shanina, O. N.; Lobacheva, N. L.; Zverev, V. A.
2012Дослідження іонозв'язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за додавання трансглютаміназиШаніна, О. М.; Лобачова, Н. Л.; Шанина, О. Н.; Лобачёва, Н. Л.; Shanina, O. N.; Lobacheva, N. L.
2014-10-13Обґрунтування режимів тістоведення в технології безглютенового хлібаЛобачова, Н. Л.; Шаніна, О. М.; Лобачёва, Н. Л.; Шанина, О. Н.; Lobacheva, N. L.; Shanina, O. N.
2014-05-22Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютаміназиШаніна, О. М.; Лобачова, Н. Л.; Шанина, О. Н.; Лобачёва, Н. Л.; Shanina, O. N.; Lobacheva, N. L.
2014Практика и перспективы применения фермента трансглютаминаза для регулирования свойств мучных продуктовЛобачева, Н. Л.; Зверев, В. А.; Алексенко, В. А.; Шанина, О. Н.; Лобачова, Н. Л.; Звєрєв, В. О.; Алексенко, В. А.; Шаніна, О. М.
2013Удосконалення технології безглютенового хлібаЛобачова, Н. Л.; Шаніна, О. М.; Лобачёва, Н. Л.; Шанина, О. Н.; Lobacheva, N. L.; Shanina, O. N.