Перегляд зібрання за групою - Автори Шаніна, О. М.
Результати 1 до 8 із 8
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2013 | Вивчення впливу ферменту трансглютаміназа на конфірмаційний стан білків борошняного тіста | Шаніна, О. М.; Лобачова, Н. Л.; Шанина, О. Н.; Лобачёва, Н. Л.; Shanina, O. N.; Lobacheva, N. L. |
2014 | Вологоутримувальна здатність борошняного тіста з додаванням ферменту трансглютаміназа | Шаніна, О. М.; Лобачова, Н. Л.; Звєрєв, В. О.; Шанина, О. Н.; Лобачёва, Н. Л.; Зверев, В. О.; Shanina, O. N.; Lobacheva, N. L.; Zverev, V. O. |
2014 | Вплив ферменту трансглютаміназа на властивості білків борошна | Шаніна, О. М.; Лобачова, Н. Л.; Звєрєв, В. О.; Шанина, О. Н.; Лобачёва, Н. Л.; Зверев, В. А.; Shanina, O. N.; Lobacheva, N. L.; Zverev, V. A. |
2012 | Дослідження іонозв'язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за додавання трансглютамінази | Шаніна, О. М.; Лобачова, Н. Л.; Шанина, О. Н.; Лобачёва, Н. Л.; Shanina, O. N.; Lobacheva, N. L. |
2014-10-13 | Обґрунтування режимів тістоведення в технології безглютенового хліба | Лобачова, Н. Л.; Шаніна, О. М.; Лобачёва, Н. Л.; Шанина, О. Н.; Lobacheva, N. L.; Shanina, O. N. |
2014-05-22 | Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази | Шаніна, О. М.; Лобачова, Н. Л.; Шанина, О. Н.; Лобачёва, Н. Л.; Shanina, O. N.; Lobacheva, N. L. |
2014 | Практика и перспективы применения фермента трансглютаминаза для регулирования свойств мучных продуктов | Лобачева, Н. Л.; Зверев, В. А.; Алексенко, В. А.; Шанина, О. Н.; Лобачова, Н. Л.; Звєрєв, В. О.; Алексенко, В. А.; Шаніна, О. М. |
2013 | Удосконалення технології безглютенового хліба | Лобачова, Н. Л.; Шаніна, О. М.; Лобачёва, Н. Л.; Шанина, О. Н.; Lobacheva, N. L.; Shanina, O. N. |