Перегляд зібрання за групою - Автори Bokovets, S.
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | The rheological characteristics of the dough for semi-finished biscuit with the addition of crickets flour | Sereda, O.; Melnyk, O.; Marenkova, T.; Koshel, O.; Bokovets, S.; Середа, Ольга; Мельник, Оксана; Маренкова, Тетяна; Кошель, Олена; Боковець, Сергій |
2024 | Визначення показників якості маффінів з використанням борошна зеленої гречки та зміну їх під час зберігання | Боковець, Сергій; Bokovets, S. |
2023 | Використання безглютенового борошна та псиліуму у технології печива | Мішан, Дар’я; Боковець, Сергій; Mishan, D.; Bokovets, S. |
2024 | Використання псиліуму та червоної сочевиці у виробництві безглютенового хліба | Боковець, Сергій; Bokovets, S. |