Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11952
Назва: Визначення показників якості маффінів з використанням борошна зеленої гречки та зміну їх під час зберігання
Інші назви: Determining the quality indicators of muffins using green buckwheat flour and their changes during storage
Автори: Боковець, Сергій
Bokovets, S.
Ключові слова: маффіни
борошно зеленої гречки
харчова цінність
muffins
green buckwheat flour
nutritional value
Дата публікації: 2024
Видавництво: НУХТ
Бібліографічний опис: Боковець С. П. Визначення показників якості маффінів з використанням борошна зеленої гречки та зміну їх під час зберігання [Електронний ресурс] / С. П. Боковець // Матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі», (21 травня 2024 р.). – Київ : НУХТ, 2024. – С. 147-148.
Короткий огляд (реферат): Стаття досліджує створення інноваційних безглютенових мафінів з використанням борошна зеленої гречки та псиліуму, що підвищує їх харчову цінність та функціональні властивості. Основна увага приділяється впливу цих нетрадиційних інгредієнтів на смакові якості та терміни зберігання продукції, зокрема на динаміку зміни кислотності під час зберігання. Дослідження показали, що мафіни з борошна зеленої гречки демонструють меншу зміну кислотності, вищу стабільність та довший термін зберігання порівняно зі звичайними мафінами. Рекомендований термін придатності безглютенових мафінів за умов зберігання при 18 ± 3°C і відносній вологості 75 % становить до 10 днів.
Опис: The article explores the creation of innovative gluten-free muffins using green buckwheat flour and psyllium, which increases their nutritional value and functional properties. The main attention is paid to the impact of these non-traditional ingredients on the taste qualities and shelf life of products, in particular on the dynamics of changes in acidity during storage. Studies have shown that green buckwheat flour muffins show less acidity change, higher stability and a longer shelf life compared to regular muffins. The recommended shelf life of gluten-free muffins under storage conditions at 18 ± 3°C and 75% relative humidity is up to 10 days.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11952
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.