Browsing by Author Dimitrievich, L. R.
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Зміни кольору і вмісту вітамінного складу кулінарних виробів на основі шпику та моркви у процесі зберігання | Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I. |
2016 | Исследование влияния растительных смесей на функциональные свойства изделий на основе шпига | Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Скурихина, Л. А.; Павлоцкая, Л. Ф.; Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Скуріхіна, Л. А.; Павлоцька, Л. Ф.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I.; Skurikhina, L. A.; Pavlotskaya, L. F. |
2017 | Механізм переходу барвникових речовин й посилення кольору каратиноїдів у жиро-рослинних сумішах | Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I. |