Перегляд зібрання за групою - Автори Gao, Dan
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Determining the effect of ph-shifting treatment on the solubility of pumpkin seed protein isolate | Gao, Dan; Helikh, Anna; Duan, Zhenhua; Гао, Дан; Геліх, Анна; Дуань, Женьхуа |
2022 | Development of pumpkin seed meal biscuits | Helikh, Anna; Gao, Dan; Zhenhua, Duan; Yan, Liu; Feifei, Shang; Геліх, А. О.; Гао, Дан; Чженьхуа, Дуан; Янь, Лю; Фейфей, Шан; Гелих, А. А.; Гао, Дан; Чженьхуа, Дуан; Янь, Лю; Фейфей, Шан |
2022 | Effect of pH-shifting treatment on the gel properties of pumpkin seed protein isolate | Gao, Dan; Helikh, Anna; Filon, Andrii; Duan, Zhenhua; Vasylenko, Olha; Гао, Дан; Геліх, Анна; Філон, Андрій; Дуань, Чженьхуа; Ольга, Василенко |
2021 | Functional properties of four kinds of oilseed protein isolates | Gao, Dan; Helikh, Anna; Duan, Zhenhua; Гао, Дан; Геліх, Анна; Дуань, Чженьхуа; Гао, Дан; Гелих, Анна; Дуань, Чженьхуа |
2020 | Optimization of ultrasound-assisted alkaline extraction of pumpkin seed meal protein isolate by response surface methodology | Gao, Dan; Helikh, Anna; Duan, Zhenhua; Гао, Д.; Геліх, А. О.; Дуан, З.; Гао, Д.; Гелих, А. А.; Дуан, З. |
2023 | Technology of protein isolate pumpkin seed meal and food products using it | Gao, Dan; Гао, Дан |