Перегляд зібрання за групою - Автори Gao, Dan

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Determining the effect of ph-shifting treatment on the solubility of pumpkin seed protein isolateGao, Dan; Helikh, Anna; Duan, Zhenhua; Гао, Дан; Геліх, Анна; Дуань, Женьхуа
2022Development of pumpkin seed meal biscuitsHelikh, Anna; Gao, Dan; Zhenhua, Duan; Yan, Liu; Feifei, Shang; Геліх, А. О.; Гао, Дан; Чженьхуа, Дуан; Янь, Лю; Фейфей, Шан; Гелих, А. А.; Гао, Дан; Чженьхуа, Дуан; Янь, Лю; Фейфей, Шан
2022Effect of pH-shifting treatment on the gel properties of pumpkin seed protein isolateGao, Dan; Helikh, Anna; Filon, Andrii; Duan, Zhenhua; Vasylenko, Olha; Гао, Дан; Геліх, Анна; Філон, Андрій; Дуань, Чженьхуа; Ольга, Василенко
2021Functional properties of four kinds of oilseed protein isolatesGao, Dan; Helikh, Anna; Duan, Zhenhua; Гао, Дан; Геліх, Анна; Дуань, Чженьхуа; Гао, Дан; Гелих, Анна; Дуань, Чженьхуа
2020Optimization of ultrasound-assisted alkaline extraction of pumpkin seed meal protein isolate by response surface methodologyGao, Dan; Helikh, Anna; Duan, Zhenhua; Гао, Д.; Геліх, А. О.; Дуан, З.; Гао, Д.; Гелих, А. А.; Дуан, З.
2023Technology of protein isolate pumpkin seed meal and food products using itGao, Dan; Гао, Дан