Перегляд зібрання за групою - Автори Golovko, M.
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Choice justification of dairy raw materials according to indicators of their structure for obtaining selenium-protein dietary supplements | Prymenko, V.; Sefikhanova, K.; Helikh, A.; Golovko, M.; Vasylenko, O.; Применко, В.; Сефіханова, К.; Геліх, А.; Головко, М.; Василенко, О.; Применко, В.; Сефиханова, Е.; Гелих, А.; Головко, Н.; Василенко, О. |
2023 | Technology of minced poultry products wuth increased dietary fiber content | Feng, Zhang; Stepanova, T.; Golovko, T.; Golovko, M.; Pertsevoi, F.; Vasylenko, O.; Prymenko, V.; Фен, Джан; Степанова, Т. М.; Головко, T. М.; Головко, M. П.; Перцевой, Ф. В.; Василенко, O. О.; Применко, В. Г. |
2018 | Дослідження оптимальних термінів зберігання напівфабрикату на основі молюска прісноводного | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A. |
2017 | Дослідження показників безпечності напівфабрикату з молюска прісноводного під час зберігання | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A. |
2018 | Оптимізація рецептури фаршевих виробів на основі молюсків роду Anodonta | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A. |