Перегляд зібрання за групою - Автори Golovko, M.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Choice justification of dairy raw materials according to indicators of their structure for obtaining selenium-protein dietary supplementsPrymenko, V.; Sefikhanova, K.; Helikh, A.; Golovko, M.; Vasylenko, O.; Применко, В.; Сефіханова, К.; Геліх, А.; Головко, М.; Василенко, О.; Применко, В.; Сефиханова, Е.; Гелих, А.; Головко, Н.; Василенко, О.
2023Technology of minced poultry products wuth increased dietary fiber contentFeng, Zhang; Stepanova, T.; Golovko, T.; Golovko, M.; Pertsevoi, F.; Vasylenko, O.; Prymenko, V.; Фен, Джан; Степанова, Т. М.; Головко, T. М.; Головко, M. П.; Перцевой, Ф. В.; Василенко, O. О.; Применко, В. Г.
2018Дослідження оптимальних термінів зберігання напівфабрикату на основі молюска прісноводногоГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A.
2017Дослідження показників безпечності напівфабрикату з молюска прісноводного під час зберіганняГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A.
2018Оптимізація рецептури фаршевих виробів на основі молюсків роду AnodontaГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A.