Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Determining the effect of ph-shifting treatment on the solubility of pumpkin seed protein isolate | Gao, Dan; Helikh, Anna; Duan, Zhenhua; Гао, Дан; Геліх, Анна; Дуань, Женьхуа |
2022 | Development of pumpkin seed meal biscuits | Helikh, Anna; Gao, Dan; Zhenhua, Duan; Yan, Liu; Feifei, Shang; Геліх, А. О.; Гао, Дан; Чженьхуа, Дуан; Янь, Лю; Фейфей, Шан; Гелих, А. А.; Гао, Дан; Чженьхуа, Дуан; Янь, Лю; Фейфей, Шан |
2022 | Effect of pH-shifting treatment on the gel properties of pumpkin seed protein isolate | Gao, Dan; Helikh, Anna; Filon, Andrii; Duan, Zhenhua; Vasylenko, Olha; Гао, Дан; Геліх, Анна; Філон, Андрій; Дуань, Чженьхуа; Ольга, Василенко |
2021 | Functional properties of four kinds of oilseed protein isolates | Gao, Dan; Helikh, Anna; Duan, Zhenhua; Гао, Дан; Геліх, Анна; Дуань, Чженьхуа; Гао, Дан; Гелих, Анна; Дуань, Чженьхуа |
2021 | Influence of se-lactoalbumin on functional and technological properties of selenium-protein dietary supplements | Prymenko, Vladyslav; Helikh, Anna; Stepanova, Tetyana; Применко, Владислав; Гелих, Анна; Степанова, Тетяна; Применко, Владислав; Гелих, Анна; Степанова, Татьяна |
2020 | Optimization of ultrasound-assisted alkaline extraction of pumpkin seed meal protein isolate by response surface methodology | Gao, Dan; Helikh, Anna; Duan, Zhenhua; Гао, Д.; Геліх, А. О.; Дуан, З.; Гао, Д.; Гелих, А. А.; Дуан, З. |
2020 | Substantiation of the choice of fillers for cottage cheese masses | Samilyk, Marina; Helikh, Anna; Bolgova, Natalia; Ryzhkova, Taisia; Sirenko, Igor; Fesyun, Oleg; Самілик, Марина; Геліх, Анна; Болгова, Наталія; Рижкова, Таїсія; Сіренко, Ігор; Фесюн, Олег |
2020 | The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables | Samilyk, Maryna; Helikh, Anna; Bolgova, Natalia; Potapov, Vоlоdymyr; Sabadash, Sergei; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М. |