Перегляд зібрання за групою - Автори Koshel, O. Y.
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Development of technology for preparing the thermostable milk-containing filling and study of infrared spectra of its components | Pertsevoi, F. V.; Koshel, O. Y.; Sabadash, S. M.; Mashkin, M. I.; Mohutova, V. F.; Volokh, V. O.; Перцевой, Ф. В.; Кошeль, О. Ю.; Сабадаш, С. М.; Машкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Волох, В. О.; Перцевой, Ф. В.; Кошeль, Е. Ю.; Сабадаш, С. М.; Машкин, М. И.; Могутова, В. Ф.; Волох, В. О. |
2023 | Effect of Flammulina velutipes mushroom and soybean oil as a fat substitute on the quality of chicken sausage | Fotina, T. I.; Koshel, O. Y.; Sabadash, S. M.; Фотіна, Т. І.; Кошель, О. Ю.; Сабадаш, С. М. |
2022 | Перспективи застосування порошку водоростей спіруліна виробництві хлібобулочних виробів | Кошель, О. Ю.; Касьянова, А. В.; Koshel, O. Y.; Kasyanova, A. V. |