Перегляд зібрання  за групою - Автори Koshel, O. Yu.
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Результати 1 до 4 із 4
	
	
	
    
    
	
| Дата випуску | Назва | Автор(и) | 
| 2024 | Дослідження впливу борошна зеленої гречки та псиліуму на структурно-механічні властивості безглютенових маффінів | Боковець, С. П.; Кошель, О. Ю.; Bokovets, S. P.; Koshel, O. Yu. | 
| 2018 | Залежність міцності структури гелів на основі бінарної комбінації полісахаридів від технологічних факторів | Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Кошель, О. Ю.; Журахов, В. А.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Кошель, Е. Ю.; Журахов, В. А.; Pertsevoy, F. V.; Bidyuk, D. O.; Koshel, O. Yu.; Zhurahov, V. А. | 
| 2022 | Перспективи покращення біологічної цінності бісквітних виробів у закладах ресторанного господарства | Кошель, Олена Юріївна; Мазуренко, Ігор Костянтинович; Сабадаш, Сергій Михайлович; Koshel, O. Yu.; Mazurenko, I. K.; Sabadash, S. M. | 
| 2023 | Сучасні тренди використання порошку гриба шампіньйона двоспорового (Agaricus bisporus) в технології січених виробів із птиці | Бандура, Ірина Іванівна; Кошель, Олена Юріївна; Bandura, I. I.; Koshel, O. Yu. |