Перегляд зібрання за групою - Автори Kryzhska, Т.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Immobilization of probiotic cultures with enterosorbents based on highly dispersed silicaDanylenko, S.; Romanchuk, I.; Marynchenko, L.; Kryzhska, Т.; Nizhelska, O.; Potemska, O.; Khonkiv, M.; Kyseliuk, D.; Даніленко, С.; Романчук, І.; Марінченко, Л.; Крижська, Т.; Ніжельська, О.; Потемська, О.; Хонків, М.; Киселюк, Д.; Даниленко, С.; Романчук, И.; Маринченко, Л.; Крыжская, Т.; Нижелькая, Е.; Потемская, О.; Хонков, М.; Киселюк, Д.
2020Study on the effect of different bran addition on the quality of pork sausageKryzhska, Т.; Feifei, S.; Zhenhua, D.; Крижська, Т.; Фейфей, Ч.; Чжєньхуа, Д.; Крыжская, Т.; Фейфей, Ч.; Чжэньхуа, Д.
2020The characteristics of the properties of artichoke powder and its use in foodKryzhska, Т.; Danylenko, S.; Xiulian, H.; Крижська, Т.; Даніленко, С.; Хуліань, Х.; Крыжская, Т.; Даниленко, С.; Хулиань, Х.
2020Амінокислотний склад молочних продуктів ферментованих мікроорганізмами різних таксономічних групБаль-Прилипко, Л.; Даніленко, С.; Потемська, О.; Науменко, О.; Крижська, Т.; Баль-Прилипко, Л.; Даниленко, С.; Потемская, О.; Науменко, О.; Крыжская, Т.; Bal-Prylypko, L.; Danylenko, S.; Potemska, O.; Naumenko, O.; Kryzhska, Т.
2020Гастрономічне комбінування сировини для виготовлення мʹясних виробівКрижська, Т.; Хуалянь, Х.; Шань, Ф.; Крыжская, Т.; Хуалянь, Х.; Шань, Ф.; Kryzhska, Т.; Xiulian, H.; Shang, F.
2020Моделювання та аналіз рецептур січених напівфабрикатівКовпак, В.В.; Крижська, Т. А.; Ковпак, В.В.; Крыжская, Т. А.; Kovpak, V.; Kryzhska, Т.
2020Обгрунтування вибору перспективної регіональної сировини України та Китаю для виготовлення варених мʹясних продуктівКрижська, Т.; Шань, Ф.; Крыжская, Т.; Шань, Ф.; Kryzhska, Т.; Shang, F.