Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8799
Назва: | Гастрономічне комбінування сировини для виготовлення мʹясних виробів |
Інші назви: | Гастрономические комбинирования сырья для изготовления мясных изделий Gastronomic combination of raw materials for manufacture of meat products |
Автори: | Крижська, Т. Хуалянь, Х. Шань, Ф. Крыжская, Т. Хуалянь, Х. Шань, Ф. Kryzhska, Т. Xiulian, H. Shang, F. |
Ключові слова: | м'ясо качки м’ясопродукти порошок топінамбуру мясо утки мясопродукты порошок топинамбура duck meat meat products Jerusalem artichoke powder |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Бібліографічний опис: | Крижська Т. А. Гастрономічне комбінування сировини для виготовлення мʹясних виробів [Електронний ресурс] / Т. А. Крижська, Х. Хуалянь, Ф. Шань // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : міжнародна науково-практична інтернет-конференція, ( м. Мелітополь, 24 листопада 2020 р.) / заг. ред. В. М. Кюрчева. - Мелітополь : ТДАТУ, 2020. - С. 158-160 |
Короткий огляд (реферат): | У сучасному світі виникає необхідність збагачення повсякденного раціону людини вітамінами, макро- і мікроелементами, харчовими волокнами, які сприяють нормалізації обмінних процесів, підтриманню і зміцненню здоров'я, профілактиці захворювань, підвищенню імунітету. Гастрономічне сумісне використання розповсюдженої біологічно цінної рослинної сировини (порошку топінамбура) у кількості 5% та качиного м’яса є актуальним для розробки інноваційних технологій. Це сприятиме розширенню асортименту м'ясопродуктів, які можуть бути цікавими та користуватися попитом не лише у межах України так і Китаю. В современном мире возникает необходимость обогащения повседневного рациона человека витаминами, макро- и микроэлементами, пищевыми волокнами, которые способствуют нормализации обменных процессов, поддержанию и укреплению здоровья, профилактике заболеваний, повышению иммунитета. Гастрономическое совместное использование биологически ценного растительного сырья (порошка топинамбура) в количестве 5% и утиного мяса является актуальным для разработки инновационных технологий. Это будет способствовать расширению ассортимента мясопродуктов, которые могут быть инновационными и пользоваться спросом не только в пределах Украины, но и Китая. |
Опис: | In the modern world there is a need to enrich the daily diet with vitamins, macro-and micronutrients, dietary fiber, which contribute to the normalization of metabolic processes, maintaining and strengthening health, disease prevention, immunity. Gastronomic joint use of 5% of biologically valuable plant raw materials (Jerusalem artichoke powder) and duck meat is relevant for the development of innovative technologies. This will help expand the range of meat products that can be interesting and in demand not only within Ukraine and China. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8799 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Крижська Т. А. Гастрономічне комбінування.pdf | 370,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.