Перегляд зібрання за групою - Автори Kryzhska, Tatyana
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Innovative technologies for the production of crude whole muscle products based on poultry meat | Kryzhska, Tatyana; Крижська, Тетяна; Крыжская, Татьяна |
2019 | Використання білкового стабілізатора із підкопченої свинячої шкіри в технології варених ковбас | Цигура, Вікторія Вікторівна; Крижська, Тетяна Анатоліївна; Єршов, Олександр Вадимович; Цигура, Виктория Викторовна; Крижськая, Татьяна Анатольевна; Ершов, Александр Вадимович; Tsyhura, Viktоriia; Kryzhska, Tatyana; Ershov, Alexander |
2019 | Розробка рецептури вареної ковбаси з м`яса птиці із використанням підкопченого білкового стабілізатора | Крижська, Тетяна Анатоліївна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Токарєв, Олексій Вікторович; Крижськая, Татьяна Анатольевна; Цигура, Виктория Викторовна; Токарев, Алексей Викторович; Kryzhska, Tatyana; Tsyhura, Viktоriiа; Tokarev, Aleksey |