Перегляд зібрання за групою - Автори Pertsevoi, F.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gelsBidyuk, D.; Garncarek, B.; Gurskyi, P.; Marenkova, T.; Mikhailova, A.; Pertsevoi, F.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б.; Гурський, П. В.; Маренкова, Т. І.; Михайлова, Г. С.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Михайлова, А. С.; Перцевой, Ф.В.
2023Technology of minced poultry products wuth increased dietary fiber contentFeng, Zhang; Stepanova, T.; Golovko, T.; Golovko, M.; Pertsevoi, F.; Vasylenko, O.; Prymenko, V.; Фен, Джан; Степанова, Т. М.; Головко, T. М.; Головко, M. П.; Перцевой, Ф. В.; Василенко, O. О.; Применко, В. Г.
2023Використання продуктів переробки конопель у виробництві кондитерських борошняних виробівВареник, А. С.; Перцевой, Ф. В.; Varenyk, A.; Pertsevoi, F.
2023Розширення асортименту паштетів збагачених на культивовану грибну сировину при кейтеринговому обслуговуванніПерцевой, Ф. В.; Фотіна, Т. І.; Кошель, О. Ю.; Маренкова, Т. І.; Pertsevoi, F.; Fotina, Т.; Koshel, О.; Marenkova, T.