Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Харчових технологій
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-1 зі 1.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Удосконалення технології соусу-майонезу з використанням напівфабрикатів з органічних овочів та проектування технологічного процесу кафе на 100 місць із розрахунком холодного цеху
Афанас’єв, О. В.
;
Афанасьев, А. В.
;
Afanasyev, A. V.
Перегляд
Автор
1
Афанасьев, А. В.
1
Афанас’єв, О. В.
Тема
1
organic carrot powder
1
sauce-mayonnaise
1
semi-finished organic vegetables
1
напівфабрикат з органічних овочів
1
полуфабрикат из органических овощей
1
порошок з органічної моркви
1
порошок из органической моркови
1
соус-майонез
за датою випуску
1
2018
Has File(s)
1
true